Instalazio Gidak

Prest instalatzeko? Jarraitu gure Instalazio Gida zehatzak konfigurazio erraz baterako. Email Veritas tresnaren Phishing Detector, Secure Email Gateway edo beste edozein instalatzen ari zaren ala ez, gida hauek hasieratik dena ondo egitea bermatzen dute.

How to Install Phishing Detector Through Microsoft Exchange

Safeguard your organization against email threats by installing the Email Veritas Phishing Detector through Microsoft Exchange. Our guide provides administrators with step-by-step instructions for a smooth and effective deployment.

Installation Guide

Laguntza Zentroa

Gure Laguntza Zentroa hemen dago Email Veritas-ekin zure esperientzia ahalik eta leun eta segurua izan dadin ziurtatzeko. Arakatu gure baliabideak, eta lortu gaur behar duzun laguntza.